Fifth LafargeHolcim Awards

85 Project appraisal by the Global LafargeHolcim Awards jury The jury was sorry to hear that the planning team decided not to submit further development of the project for the Global Awards. Respecting the wishes of the project team, the entry received no further consideration. struction phase. With the design proposed by BC architects & studies, this requirement can be met because the canopy doesn’t require extensive foundation work, and most of the construction work will take place high above the trucks. Another notable feature of their concept is the new walls around the sand stockpiles, which act as windbreaks and control airborne dust. They are made of recycled concrete and thus ideally symbol- ize the circular-flow economy that Brussels committed to just a few years ago. Initial project submission including regional jury appraisal page 140.

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ3ODc=